utorak, 8. siječnja 2013.

Tupperware zimski vrt - ponuda od 31.12.2012.go isteka zaliha

Za povećanje kliknite 1-2x na sliku.
U ponudu je stigla i dugoočekivana zdjela za miješanje 5 l (tzv. Kraljica)  pa nemojte propustiti ovu fantastičnu priliku u mjesecu siječnju. Što se tiče veličine zlatna je sredina između Kraljice od 3l i Zdjele za miješanje 7l. Ima mali prozirni poklopčić u sklopu velikog poklopca pa se može vidjeti sadržaj. Vanjski dio je protuklizan, a unutarnji gladak radi lakšeg korištenja i održavanja. Posuda ima dvostruku stjenku koja je izvrsna termoizolacija. Kad se makne prozirni poklopčić poklopac nam može služiti kod miksanja kao zaštita od špricanja. Kod rada sa dizanim tijestom potrebno ju je isplahnuti sa vrućom vodom. Osim što nam služi za miješanje tijesta može nam služiti za spremanje salate, voća u frižider i sl.


Super prilika koju možete iskoristiti do kraja tjedna tj. do 13.01.2013. i uštedjeti 134 kn kod kupovine Turbo Chefa!!  
Čak 288 rezova nožićem za 15 sekundi.
Proizvod koji mnogi od nas svakodnevno koriste u kuhinji za sjeckanje manjih količina začina (npr.bosiljka za izradu Pesto Genovese), usitnjavanje kapule, lješnjaka, maslina, voća, pripremu kašica za bebe i djecu i sl.
Baza je prozirna i neklizajuća. Lagan za čišćenje i održavanje, kompaktan i spretan za rukovanje i spremanje pa prema tome i češće korištenje.
Video prezentacija : http://www.youtube.com/watch?v=UwwLwOPw5ZA











Nema komentara:

Objavi komentar

Komentari, pohvale, kritike.